Hva er Bloc?


Bloc startet allerede i 2005 som et sosialt nettverk på nett og vi innså tidlig hvor mye digitale verktøy kan bidra til å kommunisere med og å aktivere medlemmer. I dag har vi utviklet oss til å bli en webløsning som over 3000 norske medlemsorganisasjoner samt flere forbund med både kretser og lokallag bruker for å komme nærmere sine medlemmer.


Løsningen består av en rekke forskjellige moduler som kan aktiveres ved behov og som gjør at løsningen kan være så enkel eller så omfattende som din organisasjon trenger.  


Se en oversikt over vår løsning


Ser du etter vår booking-løsning for kommuner, gå hit:
http://kommune.bloc.net 


Noen av våre prosjekter

IdrettenOnline

IdrettenOnline har vært vårt proof-of-concept for plattformen.. Over 1000 idrettsklubber og 2000 bedriftsidrettslag med til sammen over 450.000 medlemmer bruker IdrettenOnline for å håndtere sine hjemmesider, arrangement, medlemssystem og kommunikasjon. Løsningen blir også benyttet av flere særforbund.

Sykle Til Jobben

I samarbeid med Norges Bedriftsidrettsforbund får vi hver vår ca. 35-40000 mennesker til å sykle til jobben gjennom å gi dem et verktøy for å registrere sin aktivitet og å konkurrere seg i mellom og mellom bedrifter og lag.

Aktiv Bedrift

Plattformen blir også benyttet av Norges Bedriftsidrettsforbund for sin aktiv bedrift løsning. Her bruker store norske bedrifter plattformen for å sørge for at sine ansatte holder seg aktive. Et supert tiltak for folkehelsen som bidrar til mindre fravær på arbeidsplassen.

SalongenOnline

SalongenOnline benytter timebestillingsløsningen som finnes i plattformen for å gjøre det enkelt for frisørsalonger. Adam og Eva gruppen og en rekke andre små og store frisørsalonger får med dette en ryddigere og enklere hverdag. Med integrasjon mot både iZettle og Fiken kan vi tilby en komplett løsning for salongene.